2 Чер, 20:35

463

Проєкт «Крила»: мешканки Київщини можуть розпочати власну справу

Мешканки Обухова, Баришівської, Васильківської, Білоцерківської та Ржищівської територіальних громад Київщини можуть узяти участь у програмі розвитку власної справи. Про це повідомляє Баришівська селищна рада у Facebook.

«Поновлюємо набір на Програму валідації бізнес-моделі! Через початок повномасштабної війни росії проти України ми призупинили набір на тренінг у лютому. Нині починаємо донабір», – ідеться в повідомленні.

Проєкт запрошує жінок із Київської області, а саме: міста Обухова, Баришівської, Васильківської, Білоцерківської та Ржищівської громад. Тренінг навчить будувати й презентувати власну бізнес-модель, допоможе отримати поради менторів і менторок, а також отримати фінансування.

Захід відбуватиметься в Києві в липні (якщо ситуація дозволить). У ньому беруть участь групи з власниці (або майбутньої власниці) бізнесу та члену/членкині її команди. Причому присутність обох обов’язкова.

Заявку потрібно подати до 15 червня. Детальнішу інформацію та аплікаційну форму можна знайти за посиланням.

Нещодавно ми розповідали про Made in UA Support Project — програму з фінансової допомоги малим та середнім українським підприємствам, які продовжили працювати під час воєнних дій.