13 Вер, 16:37

431

Представники освіти Канади відвідали Ірпінь та на власні очі побачили зруйнований ліцей №3

Сьогодні, 13 вересня, Ірпінь відвідали представники Канади, а саме міністр освіти і раннього розвитку дитини провінції Нью-Брансвік Домінік Карді та виконавча директорка з ранньої грамотності Неурядової організації з розвитку грамотності Джулія Сміт. Про це повідомив мер міста Олександр Маркушин.

«Ірпінь продовжує розширювати свою міжнародну співпрацю. І це означає, що ми матимемо ще більше можливостей для отримання допомоги у відбудові соціальної та житлової інфраструктури міста», — написав Маркушин.

Міністр був вражений масштабами руйнувань міста, а найбільше його вразили пошкодження закладів освіти. Домінік Карді пообіцяв зробити все від нього залежне, аби допомогти Ірпеню відновити Ліцей №3 якомога швидше.

«Щоб наша співпраця була конструктивною і результативною, під час розмови вирішили заснувати побратимство між Ірпенем та одним із міст канадської провінції Нью-Брансвік. Домовилися наступного тижня організувати чергову зустріч, але вже в онлайн-форматі і на ній обговорити наступні кроки для розвитку і зміцнення нашого партнерства», — зауважив міський голова Ірпеня.


Фото: Олександр Маркушин

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.