10 Лис, 16:24

271

Правоохоронці затримали двох жителів Київщини за незаконну торгівлю боєприпасами

За керівництва прокурорів окружних прокуратур Києва викрито двох чоловіків, що займались незаконним придбанням, зберіганням і збуттям боєприпасів та вибухових речовин на території столиці. Про це повідомляє Київська міська прокуратура у своєму телеграм-каналі.

Зазначається, що прокурори Печерської окружної прокуратури за оперативного супроводження ВКП Печерського УП ГУ НП в м. Києві викрили мешканця Софійської Борщагівки, який збував боєприпаси через інтернет. 

«Під час обшуків правоохоронці вилучили за місцем проживання затриманого ще близько 900 набоїв, 5 поліетиленових ємностей вагою до 3 кг з речовиною схожою на порох, ювелірні ваги, гільзи, матрицю та станок для виготовлення набоїв, а також 2 карабіна та помпову рушницю», — ідеться в повідомленні.

Ще одного мешканця Київщини, правоохоронці затримали «на гарячому» підчас чергового збуту патронів та бойової гранати.

«У ході санкціонованих обшуків у затриманого вилучили три одиниці вогнепальної зброї, близько 200 набоїв та гранату РГД-5 із запалом», — ідеться в повідомленні.

У межах слідства встановлюється походження зброї та боєприпасів, а також коло осіб, які також можуть бути причетні до їх нелегального збуту. Чоловікам може загрожувати озбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Фото: Прокуратура міста Києва.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.