київські наркоділки

6 Чер, 18:31

158

Повний набір: у Києві викрили організаторів нарколабораторії, які виготовляли різні речовини (фото)

Київські правоохоронці викрили організаторів нарколабораторії,  які налагодили у столиці та області виготовлення і продаж солей Альфа-PVP. Їм повідомили про підозру. Про це повідомляє пресслужба Поліції Києва.

У спільників вилучили біля 17 кілограмів психотропних речовин. Фігурантам загрожує до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна. За цінами «чорного» ринку оптова вартість вилучених психотропів становить близько 1,3 мільйонів гривень.

Возможно, это изображение 2 человека и борода

«Зловмисники налагодили постачання небезпечного товару замовникам по всій території України шляхом прийняття замовлень у телеграм-каналі. У подальшому «товар» передавали через закладки, поштові відправлення та через мережу служби доставки. Ми провели сім обшуків на території Києва та області, під час яких вилучили близько 17 кілограмів психотропної речовини – солей Альфа-PVP та майже 500 літрів прекурсорів. У списках речових доказів також два автомобіля та лабораторне обладнання для виготовлення наркотиків та психотропів», — зазначив начальник Дарницького управління поліції Олег Гудима.

Возможно, это изображение 5 человек

Зловмисникам загрожує від дев’яти до 12-ти років позбавлення волі.

«Разом з працівниками Департаменту стратегічних розслідувань ми затримали спільників у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та за погодження Дарницької окружної прокуратури міста Києва повідомили фігурантам про підозру у вчиненні злочину. Також слідчі підготували клопотання до суду щодо обрання наркоділкам запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. В рамках досудового розслідування перевіряємо підозрюваних на причетність до аналогічних правопорушень», — запевнив очільник районного управління поліції.

Нет описания фото.

Фото: Поліція Києва

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці та в Telegram-каналі.