Київ: полтавчани торгували наркотиками

10 Тра, 20:54

163

Полтавчани торгували кокаїном у Києві: затримано ділків з наркотиками на 20000 дол.

У ході реалізації оперативної інформації співробітники карного розшуку Шевченківського управління поліції за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення №1 та за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури припинили діяльність групи осіб, які збували кокаїн у Києві. Про це повідомляє Поліція Києва.

«Поліцейські провели 4 етапи оперативних закупок та затримали наркоторговців у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ми встановили, що два полтавчанина, 1993 та 1994 років народження, орендували квартиру у Печерському районі столиці та використовували її, як склад для зберігання і фасування наркотиків. Для маскування злочинної діяльності порушники проживали у різних районах міста. Ми провели обшуки за місцями мешкання фігурантів та в орендованому помешканні, де виявили та вилучили 100 грамів кокаїну, канабіс та 320 000 тисяч гривень. За цінами «чорного» ринку вартість вилученого «товару» становить близько 20 000 доларів США», – ідеться в повідомленні.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Фігурантам загрожує до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Фото: Поліція Києва.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook – сторінці і в Telegram – каналі.