19 Тра, 12:02

459

Поліціянт із Бородянки втратив 6-х рідних через бомбардування росіян

Поліціянт Бородянки Іван Сімороз через російську агресію втратив шістьох членів родини. Усі вони загинули внаслідок бомбардування. Про це пише «BBC News Україна».

«26 лютого я перебував на робочому місці в райвідділку поліції, ми розмовляли на вулиці і почули «бабах!», — розповів чоловік.

Після почутих вибухів він доїхав зі своїм керівником та колегами до свого дому на вулиці Центральній і побачив руїни, які залишились від будівлі. За словами поліції, першим у Бородянці постраждав саме будинок Івана.

На допомогу у пошуках приїхали сусіди та родичі. Сімороз знайшов матір, свого молодшого брата, який втратив обидві ноги і руки, і бабусю, засипану цеглою. Тітка Івана знайшла його однорічну донечку Поліну на дивані, вона ще дихала. Невдовзі Поліна померла в лікарні. Тоді знайшлися мертві дружина Івана та батько.

Після того, що сталося, поліціянт взяв лише три дні відпустки. Він працював на військовому блокпосту неподалік і допомагав людям евакуюватися автобусами. За його словами, робота та друзі допомагають йому триматися.

Нагадаємо, із 10 травня відновило роботу відділення поліції в селищі Бородянка. Попереднє приміщення російські окупанти спалили ще на початку березня.

Фото ілюстративне.