19 Січ, 11:00

393

Поліція Київщини шукає нападника на жінку в Білій Церкві: прикмети

Поліція Київщини встановлює особу нападника на жінку в Білій Церкві. Про це пише поліція Київської області.

Як стало відомо, днями до поліції від медиків надійшло повідомлення про госпіталізацію до них 44-річної потерпілої із проникаючим ножовим пораненням у спину.

Правоохоронцям жінка пояснила, що повертаючись з роботи додому, між вулицями Томилівська та Леваневського, у темряві помітила невідомого чоловіка. Згодом потерпіла відчула удар у спину. Кривдник повалив та вибив з її рук телефон, приставив ножа до горла та наказав мовчати. В цей момент жінка почула, що десь неподалік проходили перехожі, що налякало фігуранта, після чого, з місця події він втік.

В подальшому, потерпіла самотужки прийшла до свого місця проживання та викликала швидку медичну допомогу.

Слідчі, за фактом спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження та за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури, розпочали досудове розслідування [ч.1 ст.121 ККУ].

Правоохоронці звертаються до громадян допомогти встановити особу нападника за допомогою зображення його зовнішності, виготовленого зі слів потерпілої.

Прикмети: зріст 175-180 см; волосся темне, середньої довжини; одягнутий в чорну довгу куртку з капюшоном та темні штани.

«Якщо комусь відомі подробиці злочину або ви впізнали особу, звертайтесь за номером телефону (093) 407-42-65 або на спецлінію «102». Анонімність, у разі потреби, гарантуємо», – додають у пресслужбі.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.