14 Бер, 19:03

367

Поліція Київщини посилила співпрацю з Укрзалізницею

13 березня відбулася зустріч керівництва Укрзалізниці та управління філії «Відомча воєнізована охорона» з метою розширення співпраці. Про це повідомляє Поліція Київської області на своїй сторінці у Facebook.

Під час зустрічі обговорили питання ефективного та своєчасного реагування на можливі правопорушення, які відбуваються на залізничному транспорті та вузлах Київської області. 

«Важливо постійно приділяти увагу безпеці на залізничному транспорті, який сьогодні є стратегічним для оборони нашої країни. Саме тому увага кримінальної поліції і превенції буде спрямована на розкриття злочинів на цих об’єктах інфраструктури», – зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Крім цього, керівники обговорили ключові моменти забезпечення правопорядку на залізничному транспорті та профілактики можливих правопорушень.

Також начальник Центрального територіального управління філії «Відомча воєнізована охорона» Василь Левицький розповів про плани щодо розбудови системи відеонагляду на переїздах та рухомому складі.

Фото: Поліція Київської області

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.