14 Гру, 15:23

432

Поліцейський Київщини Іван Сімороз – «Герой МВС»: у Верховній Раді України відкрили фотовиставку

У Верховній Раді України відкрили фотовиставку «Герой МВС». Про це повідомили у пресслужбі Поліції Київської області.

Як стало відомо, у холі парламенту фотовиставку відкрили голова Верховної Ради Руслан Стефанчук та міністр МВС Денис Монастирський. До участі були запрошені поліцейські та рятувальники, які під час виконання службових обов’язків проявили мужність та героїзм. Серед них – оперуповноважений Бучанського управління поліції Київщини Іван Сімороз.

Спікер парламенту Руслан Стефанчук подякував присутнім за подвиг, мужність і за патріотизм, а також за ті зусилля, які щоденно докладаються для нашої перемоги: «Завдяки вам, наша перемога настане швидше. Ви – живі легенди, які зійшли до нас з фотографій. Незважаючи на те, що скоро настане 300-й день війни, настрій в нас все одно на перемогу. І з такими героями ми переможемо».

«Герої серед нас – це ключовий меседж нашої виставки. Ми всі у боргу перед тими людьми, які знаходяться на цих фотографіях. Це люди, на плечах яких тримається вся Україна, багатьох із них вже немає в живих, бо поклали своє життя на алтар незалежності нашої країни. І кожен день — це трагедія, це пам’ять, це надія», – зауважив очільник МВС Денис Монастирський.

В експозиції – 20 портретів українських захисників та захисниць із розповідями про їхні відважні вчинки. Qr-код допомагає кожному бачити безпосередньо історії поліцейських, нацгвардійців, рятувальників, прикордонників, які під час виконання службових обов’язків проявили мужність та героїзм, навіть ціною власного життя.

Ознайомитися із надихаючими історіями Героїв МВС можна також на спеціальному сайті, який був презентований до 200 днів війни.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.