9 Лют, 08:06

657

Поліцейські Київщини викрили підпільне казино в Білій Церкві

6 лютого на спецлінію «102» надійшло повідомлення про діяльність підпільного грального закладу по вулиці Олеся Гончара. Про це повідомляє Поліція Київської області.

«Під час оглядів у приміщенні незаконної гральної установи поліцейські вилучили 16 системних блоків та іншу комп’ютерну техніку зі спеціальним програмним забезпеченням для проведення азартних ігор. За фактом підпільного заняття гральним бізнесом правоохоронці розпочали досудове розслідування [ст. 203-2 ККУ]. Організаторам нелегальних гральних залів загрожує штраф до 680 тисяч гривень. Наголошуємо, що згідно з ст.216 КПК України кримінальні правопорушення, пов’язані з підпільною організацією грального бізнесу розслідують детективи Бюро економічної безпеки. І в подальшому такі матеріали будуть направлятися за підслідністю», – ідеться в повідомленні.

Також поліцейські закликали громадян повідомляти саме компетентним органам всю наявну інформацію про подібні правопорушення:

«Поліція в будь-якому випадку реагуватиме на повідомлення на спецлінію «102», але радимо повідомляти насамперед про подібні злочини детективів з метою оперативнішого розслідування».

Фото: скрін відео Поліції Київської області.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.