18 Сер, 11:48

448

Поховані заживо під завалами: у мережі показали згорілі через обстріли будинки Бородянки

Селище Бородянка з початку повномасштабної війни, яку розпочала рф, зазнало серйозних обстрілів і бомбардувань з боку окупантів. Рашисти не давали змоги навіть гасити пожежі, а розібрати завали вдалося лише після деокупації області. Про це повідомляє телеграм-канал «Україна зараз».

Зазначається, що через військові злочини росіян частина мешканців населеного пункту була похована заживо під завалами будинків.

«Зруйновані життя і квартири, що вигоріли до бетону: як виглядають зруйновані будинки Бородянки зсередини. 1-2 березня для Бородянки, яка знаходиться за 50 кілометрів від Києва, стали фатальними. Саме в ці дні російська авіація скидала ФАБ-500 на житлові будинки селища. Вже у ті дні багато людей ховалися у підвалах, але від потужних вибухів це врятувало не всіх. Частина людей була похована живцем під уламками своїх будинків», – йдеться в повідомленні.

За інформацією видання, вогонь і температура знищували все, що наживали люди у своїх оселях. Всередині залишилися лише голі стіни, а місцями високу температуру не витримував навіть бетон.

Фото: телеграм-канал «Україна зараз».

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.