Бровари: «ДБК-Партнер» побудує ЖК

28 Тра, 11:43

342

Після храму для УПЦ МП: фірма голови Будівельної палати побудує багатоповерхівку в Броварах

26 травня на засіданні броварської технічної ради представили проєкт багатоповерхівки на вулиці Київська, 225. Забудовником виступить ТОВ «ДБК-Партнер», до якого причетний ексдепутат Київради і Президент Будівельної палати України Петро Шилюк. Про це повідомляє міський голова Ігор Сапожко.

Раніше «ДБК-Партнер» планувало побудувати для релігійної громади УПЦ МП комплекс із храму та житлових будинків на Оболоні в Києві. Однак ДІАМ відхилила цей запит.

У Броварах компанія планує звести ЖК із 6 багатоквартирних будинків з укриттями, частину квартир передадуть військовим ЗСУ. На ділянці площею 6,3 га збудують дошкільний навчальний заклад на 120 та 5 паркінгів із 1200 паркомісцями. Окрім цього, на території озеленять 2 га.

Як зазначив забудовник, інвестиційний внесок у розвиток міста складатиме 170 млн грн. За ці кошти планують спорудити наносну станцію з колектором дощової каналізації від водойми на вулиці Кобилянської до озера в парку «Приозерний». Також за внесок мають провести реконструкцію каналізаційно-насосної станції.

ТОВ «ДБК-Партнер» планує реалізувати проєкт багатоповерхівки упродовж 3 років.

Фото: Олександр Кучерявий.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці та в Telegram-каналі.