25 Лис, 19:55

394

Переселенці Василькова зможуть отримати 6660 грн допомоги

В рамках співпраці між Обухівською РВА та Угорською Екуменічною службою  в Обухівському районі працює мобільна бригада Угорської Екуменічної служби допомоги для реєстрації ВПО на отримання фіндопомоги у розмірі 6660 грн. Про це повідомляє Обухівська районна військова адміністрація.

«З 28 листопада до 1 грудня включно мобільна бригада реєструватиме ВПО за адресою: вулиця Володимирська, 2 (Будинок культури, в приміщенні Центру дитячої творчості, вхід з двору). Графік прийому: з 10:00 до 17:00 з перервою на обід з 13:00 до 14:00. На отримання 6 660 грн. на кожного члена домогосподарства (одноразова виплата за 3 місяці) зможуть подати заяви особи з числа ВПО, які: не отримували протягом останніх 3 місяців допомоги від інших міжнародних організацій, зокрема ООН, та відповідають соціально-економічним критеріям та критеріям вразливості. Ідеться про  багатодітні сім’ї (3+); домогосподарства з одним опікуном (самотня матір\батько\тощо);  домогосподарство з вагітною\годуючою жінкою; домогосподарство з людиною з інвалідністю (1 та 2 гр.); домогосподарства з літніми особами (60+)», – ідеться в повідомленні.

Інформація, яку необхідно надати для реєстрації: паспорт; ідентифікаційний номер; свідоцтво про народження дитини; довідка ВПО; інші підтверджуючі документи.

Для збору даних мають бути присутні всі члени родини. Реєстрація відбувається під час інтерв’ю зі співробітниками організації і передбачає збір персональних даних про кожного члена домогосподарства. Реєструючись, ви надаєте згоду на обробку та передачу даних для отримання грошової допомоги.

Фото: Обухівська районна військова адміністрація.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.