24 Бер, 11:50

206

Переходив дорогу у невстановленому місці та, ймовірно, украв велосипед: у селі Іванків затримали порушника

У селі Іванків затримали порушника, який переходив дорогу у невстановленому місці та, ймовірно, вкрав велосипед. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Київської області.

Як стало відомо, у селі Іванків Бориспільського району поліцейські помітили пішохода, що намагався перетнути проїзну частину автодороги Київ — Харків у невстановленому місці.

Інспектори зупинили 57-річного порушника. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Однак особливу увагу патрульних привернув дитячий кольоровий велосипед.

Інспектори запитали, чи він є власником цього двоколісного, на що громадянин заперечив. Та пояснити, як велосипед у нього з’явився, чоловік не зміг та помітно плутався у поясненнях.

Патрульні дізнались, що тієї ж доби пообіді у цьому селі був викрадений схожий велосипед. Громадянка, що проходила повз, підійшла до поліцейських, та показала допис у соцмережах про викрадення такого велосипеда. Тож інспектори викликали на місце пригоди слідчо-оперативну групу та повідомили заявницю про виявлення, ймовірно, її велосипеда.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі