8 Кві, 11:03

241

Передавав наркотики поштою: на Київщині викрили масштабну схему наркоділків (відео)

На Київщині викрили масштабний міжрегіональний канал збуту наркотичних речовин. Про це пише пресслужба Поліції Київської області.

Відомо, що 40-річний уродженець росії, наразі мешканець Києва створив незаконний збут наркотиків через телеграм-канали. Коли його мали затримати, він вже приготував 15 оптових посилок, які містили наркотики та психотропні речовини, що злодій планував відправити клієнтам.

«Під час проведення невідкладного обшуку за тимчасовим місцем проживання фігуранта, поліцейські виявили та вилучили близько 200 грам метадону, 100 грам кокаїну, 700 грам амфетаміну, 300 грам солі альфа PVP, 3,5 кілограми елітних шишок канабісу, загалом вісім найменувань наркотиків і психотропів. Крім цього, вилучено понад 16 500 доларів та 1400 євро, здобуті в результаті злочинної діяльності наркоторговця», — йдеться у повідомленні.

Наркотики зловмисник продавав у Києві, області та по всій Україні. Правоохоронцями вже було встановлено дев’ять клієнтів-посібників в різних регіонах України, які отримували посилки, щоб збувати та використовувати їх далі. Всім їхм загрожує кримінальна відповідальність.

Ціна наркотиків та психотропних речовин за чорним ринком складає понад 4 мільйона гривень.

«Зловмисника затримали та помістили ізолятора тимчасового тривання. Запобіжний захід обере суд. За фактом незаконного збуту наркотичних засобів та психотропних речовин їх аналогів та прекурсорів, слідчі повідомили фігуранту про підозру [ч.2 ст.307 ККУ]. Максимальний термін покарання — 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна», — додали у пресслужбі.


Фото: скриншот з відео.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook – сторінці і в Telegram – каналі.