6 Кві, 13:53

344

«Паша Мерседес» має не лише круту машину: журналісти показали, як виглядає маєток митрополита на Київщині (відео)

Журналісти Bihus.info показали, як виглядає «невеличка хата» митрополита Павла у селі Вороньків, що у Київській області. Це  двоповерховий будинок на 580 квадратних метрів з допоміжними будівлями і альтанкою за міцним і високим парканом.

«Для церковника невеличкою хатою є двоповерховий будинок площею 580 квадратних метрів, збудований ня ділянці площею у 40 соток. На ній же розташований ще один двоповерховий гостьовий будинок площею 170 квадратних метрів, альтанка і будинок охорони. Вочевидь, в останньому і заточили високодуховного мученика», — зазначив журналіст.

 

За його словами, маєток, який знаходиться на вулиці  Молодіжній, 46, у 2016 році хотіли продати за один мільйон 300 тисяч доларів. В оголошенні йшлося, що будинок мебльований виробами італійських та англійських майстрів, кімнати оздоблені дорогими меблями.

 

Також в ньому йшлося, що підлога вкрита мармуром та німецьким паркетом, що має підігрів. Люстри – з Чехії, а побутова техніка від дорогого виробника. Як зазначали в описі, будинок дуже теплий та затишний.

Крім того, журналісти побачили ініціали на стіні – АП, або ЛП, які можуть означати Павло Лебідь.

 

За інформацією Вihus.info, ще один будинок митрополита Павла на 546 квадратних метрів знаходиться на Печерську.

Як стало відомо, ділянку, на якій стоїть маєток, в кінці 90-х та на початку нульових «церковники тупо віджали у людини, чия родина жила тут ще з початку 20-го століття».

 

У двоповерховому будинку з мансардою є турецька лазня, сауна, басейн, винотека й окремий ліфт. А його вартість може становити понад мільйон доларів.

Фото: Вihus.info

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook – сторінці і в Telegram – каналі.