16 Лис, 18:09

252

Освітяни Бишівської громади отримали 80 ноутбуків в межах національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю»

Вчителі освітніх закладів Бишівської громади отримали 80 ноутбуків у межах національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю». про це повідомляє Бишівська сільська територіальна громада на своєму сайті.

Цей проєкт реалізували завдяки домовленостям Міністерства освіти і науки України з компанією «Google» та за підтримки Організації Об’єднаних Націй. Допомога вчителям громади у діджиталізації освітнього процесу пройшла за участі голови Київської ОВА Олексія Кулеби спільно з Міністром освіти та науки Сергієм Шкарлетом і представницею ЮНЕСКО К‘ярою Децці Бардескі.

«Комп’ютерна техніка — це необхідність для сучасного освітнього процесу. Без девайсів неможлива організація дистанційного навчання та проведення інтерактивних занять у закладах освіти. Школи Київщини повинні бути забезпечені таким обладнанням. Дякую партнерам за співпрацю та допомогу освітянам Київщини в цей нелегкий час. Разом до Перемоги!», — прокоментував голова КОВА Олексій Кулеба.

Техніку отримали заклади освіти у громадах, що постраждали від російської агресії. Також гаджети одержали в Ірпінській, Макарівській, Іванківській, Бородянській, Димерській, Гостомельській та Великодимерській громадах.

Фото: Бишівська сільська територіальна громада.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.