19 Жов, 19:14

250

Опалювальний сезон у Києві розпочнеться вже завтра

Завтра, 20 жовтня, в Києві розпочнеться опалювальний сезон. Про це повідомляє міський голова Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі.

За його словами усі будівлі, за технологічним графіком, почнуть підключати до системи теплопостачання. Рішення про старт опалювального сезону ухвалили, виходячи з погодних умов, —  поступового похолодання та низької температури вночі.

Окрім цього важливим чинником для початку опалювального сезону є необхідність економити електроенергію. Щоб кияни не вмикали електрообігрівачі та кондиціонери та не перевантажували систему електропостачання.

«В складних умовах воєнного стану в Києві здійснили всі необхідні підготовчі роботи. Комунальні служби працюють у посиленому режимі, розуміючи, яким складним буде цей опалювальний сезон. Бо ворог цілить в об’єкти критичної інфраструктури, намагається залишити українців без життєво необхідних послуг», — наголосив очільник Києва.

Також він додав, що місто збільшило на 10% чисельність аварійно-рятувальних служб, придбало додаткову техніку та матеріали.

Заклади соціальної сфери розпочали підключати раніше за індивідуальними заявками. Крім того, багато з них оснащені індивідуальними теплопунктами, що дозволяє дистанційно регулювати подачу тепла та використовувати його раціонально.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.