14 Кві, 17:56

449

Оксана Марченко звернулася до Зеленського з вимогою звільнити чоловіка

Дружина затриманого Віктора Медведчука Оксана Марченко звернулась у відеозверненні до президента Зеленського з вимогою негайно відпустити її чоловіка. Про це повідомила сама Оксана Марченко в Ютуб.

«Я – Оксана Марченко. Дружина народного депутата України Віктора Медведчука. Звертаюсь до президента Зеленського. Прошу вас вжити всі необхідні заходи для негайного звільнення мого чоловіка, якого незаконно утримує СБУ», – заявила Марченко.

Також дружина Медведчука наголосила, що буцімто її чоловік завжди виступав за інтереси України і запевнила, що він ніколи не залишав країни.

“Віктор Володимирович не порушував жодного закону України і не залишав її. Він завжди виступав за мир та діалог, згоду в Україні. І вам, пане президент, це дуже добре відомо”, – йдеться у промові.

Також заявила, що проросійського депутата переслідували за “політичними мотивами”, що є незаконним в Україні і нагололосила, що чекає відповіді від Володимира Зеленського.

“Немає жодних сумнівів, що мого чоловіка переслідують за політичними мотивами, незважаючи на закони України та норми міжнародного права. Його життя має бути поза небезпекою. Я чекаю вашої відповіді”, – сказала вона.

Нагадаємо, Зеленський заявив про затримання Медведчука.