30 Сер, 14:16

426

Очільниця Білоцерківської РВА провела нараду з питань безпеки

29 серпня очільниця Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з керівниками районного управління поліції, окружної прокуратури, патрульної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій та Служби безпеки України. Під час наради, передусім, обговорили поточний стан справ у районі. Про це повідомляє Білоцерківська районна військова адміністрація.

Начальник Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Михайло Пелех наголосив, що працівники поліції продовжують працювати у посиленому режимі. В результаті ефективної роботи ситуація в районі у вихідні та святкові дні була контрольованою, фактів резонансних подій не зафіксовано. Однак траплялися випадки виявлення водіїв у стані алкогольного сп’яніння.

Олександр Світовий, т.в.о. командира батальйону патрульної поліції Білої Церкви, продовжив тему порушень правил дорожнього руху. За його словами, впродовж минулого тижня патрульними було зафіксовано значну кількість порушень швидкісного режиму (129) та керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння (42). Всі виявлені факти було запротокольовано та матеріали передано до суду.

Також представники поліції звернули увагу на нехтування громадянами правил поведінки під час сигналів «повітряна тривога». Зокрема, цьому сприяє й робота окремих закладів дозвілля та торгівлі, які не зважають на потребу спускатись в укриття і продовжують приймати відвідувачів під час сигналів тривоги. Тому поліція продовжує роз’яснювальну роботу серед населення та представників бізнесу.

Начальник Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС України в Київській області Олег Масло наголосив на важливості дотримання правил безпеки, адже саме через їх нехтування на минулих вихідних у районі невтішні новини : виявлено 2 потопельники та 1 загибла в пожежі особа.
Такі втрати є вдвічі болючішими на фоні втрат, які нам щодень приносить війна. Зазначив головний надзвичайник району.

«Вкотре звертаюся до жителів району: не зневажайте елементарні правила безпеки! Дбайте про своє життя і життя своїх рідних! Головне на сьогодні – попередження надзвичайних подій, трагічних ситуацій. Розумію, що наразі є певне моральне виснаження, але нашим захисникам в окопах значно важче. Тому тримаємося. Разом ми обов’язково витримаємо. Тому прошу не забувати про дотримання вимог комендантської години та сигналів повітряної тривоги. Це стосується кожного», – за підсумками наради наголосила начальниця Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.