11 Кві, 07:19

214

Невдала вендетта: поліція затримала зловмисника, що вкрав два телефони у знайомих, погрожуючи їм ножем

Днями поліцейські затримали в Києві хулігана, що вкрав два телефони у знайомих, погрожуючи їм ножем. Про це повідомляє Поліція Києва на своїй фейсбук-сторінці.

26-річний заявник разом із товаришем підвозив на автомобілі знайомого, який під час поїздки дістав ніж та почав їм погрожувати. Чоловіки вибіг з автомобіля задля порятунку, а, коли повернулись, не знайшли ані знайомого, ані двох мобільних телефонів. 

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та, з’ясувавши обставини скоєного, оперативно розшукала підозрюваного.

«За процесуального погодження із Дарницькою окружною прокуратурою слідчі повідомили молодику про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України — крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану та ч. 4 ст. 296 – хуліганство із застосуванням холодної зброї. Максимальне покарання передбачає собою до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває», — йдеться в повідомленні.

Як стало відомо, фігурант декілька років тому мав конфлікт із 26-річним знайомим і в такий спосіб вирішив йому помститися.

Фото: Головне управління Національної поліції у місті Києві

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.