24 Гру, 16:50

296

Напилися й посварилися до смерті: поліція Київщини затримала вбивцю

22 грудня о 13:00 до поліції надійшло повідомлення від старости села Пасківщина про те, що до нього звернувся місцевий житель з інформацією: за місцем проживання без свідомості знаходиться його співмешканець. Про це повідомляє Поліція Київської області.

«За вказаною адресою негайно прибули працівники відділення поліції №2 Броварського управління поліції Київщини та виявили тіло потерпілого без ознак життя та з ножовим пораненням. Правоохоронці встановили, що до вбивства причетний 58-річний співмешканець. Поліцейські з’ясували, що під час розпивання алкогольних напоїв між чоловіками виник конфлікт. Через це зловмисник наніс опоненту 5 ударів ножем в область живота. Внаслідок цього потерпілий помер на місці події», – ідеться в повідомленні.

Працівники поліції затримали зловмисника, який зізнався у скоєнні злочину. Відомо, що правопорушник вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень. Слідчі, за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури, та за фактом вчинення умисного вбивства [ч.1 ст. 115 ККУ], розпочали досудове розслідування. Фігурантові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Фото: скриншот відео Поліції Київської області.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.