25 Сер, 12:57

275

«Нам треба набратися терпіння. Буде дуже складно»: Данілов заявив, що Україні треба готуватися до затяжної війни

Секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов повідомив, що український народ повинен набратися терпіння, аби перемогти рф на полі бою. Він зазначив, що війна з рашистами буде великою та складною. Про це він розповів в ефірі «Радіо Свобода».

За його словами, українське суспільство та військовослужбовці мають докласти максимум зусиль, щоб Україна перемогла країну-агресора росію.

«Нам треба набратися терпіння. Буде дуже складно. Легко не буде. Якщо хтось вважає, що ми вже пройшли якийсь рубікон і далі буде, як кажуть у народі, як по маслу – такого не буде. Ми матимемо велику війну з цією країною, і нам потрібно буде докласти багато зусиль, нашим воїнам, усьому нашому суспільству, щоб перемога була за нами», – зауважив секретар РНБО.

Він запевнив, що потрібно довіряти лише заявам військових щодо майбутніх подій на полі бою. Проте Данілов наголосив, що вся територія нашої країни, включно з Кримом та Донбасом, буде деокупована.

«Це справа наша військових. Ані експерти, ніхто інший, ніякі позаштатні радники, а саме військові визначають – де, коли і яким способом вони будуть завдавати тих чи інших ударів, здійснювати ті чи інші контрнаступальні дії. Це їхня справа, вони за це відповідають. Ми їм довіряємо. Ми вже неодноразово бачили наших військових у дії. Ще раз хочу наголосити: це знають тільки вони. Давайте наберемося терпіння. Єдине можу сказати: всю територію нашої країни, включно з Кримом, територією Донецької та Луганської областей буде звільнено від агресора», – додав Данілов.

Фото з відкритих джерел.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.