12 Січ, 20:32

298

На Київщині засудили чоловіка, який пропонував хабар прокурору

На Київщині засудили чоловіка, який пропонував хабар прокурору за сприяння у вилові риби у Чорнобильській зоні. Про це інформує пресслужби Офісу генерального прокурора.

За публічного обвинувачення прокурорів Вишгородської окружної прокуратури суд визнав громадянина винним у наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище.

За даними слідства, у 2016 році чоловік пропонував начальнику відділу однієї з місцевих прокуратур Київської області від 20 до 50 тис. гривень щомісяця за сприяння у вилові риби у Чорнобильській зоні. Чоловікові призначено покарання у вигляді позбавлення волі на 4 роки.

Після надходження такої «пропозиції» прокурор повідомив про це керівництво та уповноважені органи. З огляду на це, суд призначив обвинуваченому покарання у вигляді 4 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили громадянин перебуватиме під вартою.

Нагадаємо, у Київській області прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно фізичної особи-підприємця за фактом привласнення коштів місцевого бюджету. Підрядника підозрюють у внесенні неправдивих даних в акти приймання робіт та легалізації привласнених грошей.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.