4 Лип, 16:36

480

На Київщині викрили банду, яка виготовила наркотиків на понад 1 млн грн

На Київщині викрили банду зі чотирьох осіб, що створили нарколабораторію та виготовили наркотиків на понад 1 млн грн. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура на своїй сторінці у Facebook.

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої злочинної групи, за фактом виготовлення і збуту наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 317, ч. 3 ст. 311, ч. 3 ст. 313 КК України).

Слідчі встановили, що четверо жителів Києва та Київської області в одному з нежитлових приміщень в місті Бровари створили нарколабораторію. Аби виготовляти наркотики вони закуповували необхідні хімічні речовини та матеріали на одному з підприємств, що мало дозвіл на їх реалізацію. Далі правопорушники налагодили процес незаконного виробництва та збуту наркотичних речовин.

Під час обшуку правоохоронці знайшли і вилучили понад 3 кг особливо небезпечних синтетичних наркотичних засобів, які коштують на «чорному ринку» приблизно становить 1, 2 млн грн. Також знайшли обладнання та записи, де містилися рецепти виготовлення психотропних речовин.

Раніше ми писали, що 30 червня у чотирьох громадян Київщини виявили, ймовірно, наркотичні речовини.

Фото: Київська обласна прокуратура.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.