10 Лют, 15:30

247

Мінцифри, Київська ОВА та SocialBoost обговорили реалізацію проєкту «Громада 4.0» на Київщині

9 лютого у Київській ОВА під час Zoom-зустрічі обговорили реалізацію проєкту «Громада 4.0» на Київщині. У нараді взяли участь: представниця Міністерства цифрової трансформації Тетяна Приходько, заступник голови Київської ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Андрій Братусь, представники громадської організації «SocialBoost» Віктор Гурський і Павло Полулях та громади пристоличного регіону. Про це повідомили у пресслужбі КОВА.

Презентований проєкт «Громада 4.0» — це п’ятимісячна акселераційна програма для представників органів місцевого самоврядування. Її мета — створення та реалізація діджитал-проєктів у громадах різних регіонів України, зокрема й Київщини. Програма допоможе теперішнім і майбутнім лідерам цифрової трансформації сформувати концепції та запустити діджитал-проєкти, засновані на актуальних потребах мешканців регіону.

Під час зустрічі з цифровими лідерами присутні обговорили основні напрями цифровізації та цифрової трансформації територіальних громад Київської області. Окрім того, наголосили на основних вимогах створення та модернізації офіційних вебсайтів органів місцевого самоврядування.

Додатково визначили порядок оприлюднення в інтернет-мережі інформації про діяльність місцевої влади з метою сприяння розвитку платформ, офіційних сайтів і порталів. Тепер громади зможуть привести у відповідність до чинного законодавства України свої офіційні сторінки.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.