металобрухт

27 Кві, 19:26

454

В Обухові заборонили здавати металобрухт без документів

Обухівська районна військова адміністрація бере під контроль операції з металобрухтом до завершення дії воєнного стану на території району. Про це, зокрема, повідомляється на офіційній сторінці Української міської ради. 

«Враховуючи звернення АТ «Укртелеком» про збереження можливості надання телекомунакаційнийх послуг, повідомлень волонтерів, які надають допомогу підрозділам оборони у забезпеченні стримування ворога, Обухівська РВА направила лист-звернення до Управління поліції, а також міським та селищним радам щодо посилення контролю за виконанням вимог законодавства щодо операцій з металобрухтом» — йдеться у повідомленні.

При перевірці пунктів прийому місцева влада обіцяє особливу увагу приділяти обладнанню і його частинам, які використовують для функціонування ліній телекомунікації. Зазначається, що здавати такий брухт можна тільки за наявності офіційного документу про списання.

Ми писали про те, що художник з Обухова втілює жахи війни на своїх полотнах. Свої роботи він присвячує найбільш резонансним подіям.

Фото: pexels.com