2 Гру, 12:41

318

Мер Бучі – про нинішній стан з аварійними відключеннями в системі електропостачання у місті

Міський голова Бучі Анатолій Федорчук розповів про нинішній стан з аварійними відключеннями в системі електропостачання у місті. Про це очільник міста повідомив у Telegram.

«Маю сповістити про нинішній стан з аварійними відключеннями в системі електропостачання. Він невтішний. Ми маємо навчитися виживати в нових умовах. Ситуація така, що наш регіон, як і вся Київська область, опинився без сталого електропостачання другу добу», – наголосив він.

Як пояснюють в ДТЕК, це аварійне відключення може затягнутися на вихідні і лише з понеділка ймовірно повернемося до планових відключень.

«Це за умови, якщо не буде чергових обстрілів від країни-терориста. Наразі спрогнозувати, який район чи лінія електропередач буде відключена неможливо. Енергетики виконують свої обов’язки. А ми зі свого боку як місцеве самоврядування робимо все можливе для забезпечення критичної інфраструктури альтернативними видами живлення. Прошу з розумінням поставитися до ситуації, яка склалася. Ми всі разом, всією країною, перебуваємо в однакових умовах. Сподіваюся, це зміниться вже на вихідних», – додав Федорчук.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.