29 Чер, 23:31

409

Макарів відвідали представники Європейського Союзу та Північної екологічної фінансової корпорації NEFCO

29 червня Макарів відвідали представники Північної екологічної фінансової корпорації NEFCO та керівниця відділу економічної співпраці, енергетики, інфраструктури й довкілля в представництві Європейського Союзу в Україні Клое Алліо. Про це повідомляє голова Макарівської селищної громади Вадим Токар.

«Щиро вдячний делегації за те, що максимально оперативно відреагували на наше звернення. Під час зустрічі розповів присутнім про руйнування, які зазнала наша громада внаслідок збройної агресії російської федерації. Окремо хочу подякувати Роману Зваричу, який долучився до процесу відновлення нашої громади та презентував гостям власний комплексний план «Rebuild Makariv»», – зазначив у повідомленні Вадим.

«Ми вражені тим, наскільки швидко ви готові відновити інфраструктуру міста. Ми докладемо максимум зусиль, щоб якомога швидше надати вам в цьому допомогу», – акцентувала Клое Алліо.

Члени делегації на власні очі гості побачили наслідки військових злочинів в Макарові. Зокрема, відвідали заклади дошкільної освіти «Теремок» та «Барвінок», які повністю знищені окупантами, та пошкоджений лікувальний корпус Макарівської БЛІЛ.

Фото: телеграм-канал Вадима Токара.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.