Сергій Носенко
лічильник газу

29 Кві, 17:41

577

Пошкоджений лічильник газу: що робити і куди звертатися?

У місцевих групах Ірпеня, Бучі, Ворзеля та інших населених деокупованих пунктах часто трапляються запитання від мешканців про пошкоджені снарядами чи мінами газові лічильники. Людей цікавить, куди про це повідомляти, чи можна їх ремонтувати або ж яка процедура заміни.

Редакція «Київщина 24/7» в одній з місцевих груп побачила питання від жителя Ірпеня. Його цікавить таке:

«Хтось порадить, що робити з пошкодженим снарядом газовим лічильником? Куди звертатися? Залишив заявку на 104.ua, відповідь робота — звертайтеся до своєї місцевої контори, коли вона працюватиме. Телефоную туди, ніхто не відповідає…», — пише у місцевій групі Максим Бажал.

Ми звернулися до відповідних служб і отримали такі пояснення.

У контакт-центрі АТ «Київоблгаз» порадили звернутися за номером (044) 36 46 104 або (067) 44 49 104, зв’язатися з оператором і повідомити про проблему. Достатньо надати дані про особовий рахунок і розказати, що сталося. Абонента поставлять на облік і розв’язуватимуть його питання.

Якщо права абонента порушені, можна звернутися до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області за номером (0456)-31-21-85. Достатньо описати проблему, і оператор скоординує звернення до відповідного спеціаліста.

Фото: vl.104.ua

Автор: Сергій Носенко