23 Тра, 20:50

260

«Київтеплоенерго» відремонтувало дві тепломережі: де скоро з’явиться гаряча вода?

КП «Київтеплоенерго» завершило ремонти на двох тепломережах у Голосіївському та Солом’янському районі. Тривають роботи для відновлення гарячого водопостачання. Про це інформує підприємство.

На Голосіївському проспекті аварійна бригада замінила частину пошкодженої труби діаметром 820 мм. Тепломережа забезпечує теплом і гарячою водою 260 будівель на Теремках. Її термін експлуатації вже близько 45 років, і щороку тут ліквідовували щонайменше 5 пошкоджень.

У Солом’янському районі усунули пошкодження магістрального трубопроводу діаметром 400 мм. Він транспортує тепло до 17 житлових будинків, 2 дитсадків та одного відомства. Тепломережа експлуатується понад сорок років, і щороку тут виявляли 3-4 пошкодження.

Як зазначили в «Київтеплоенерго», магістральні мережі великого діаметра — це основна ланка процесу теплопостачання. Від їхнього стану залежить стабільність послуг для цілих мікрорайонів.

У разі виявлення «слабких» місць трубопроводів бригади усувають пошкодження. Після повторних випробувань за умови відсутності пошкоджень відновлюють гаряче водопостачання.

Дізнатися терміни подачі гарячої води можна за номерами 15-57 чи (044) 500-15157 із мобільного.

Фото: КМДА.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці та в Telegram-каналі.