21 Жов, 07:49

258

Київський обласний центр медицини катастроф придбає захисні комбінезони на суму понад 1,5 млн гривень

КНП Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф планує придбати спецодяг для біологічного та хімічного захисту. За одяг планують заплатити понад 1,5 млн гривень. Про це стало відомо з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro.

14 жовтня КНП Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф оголосив тендер на проведення закупівлі спеціального одягу для біологічного та хімічного захисту. Очікувана вартість закупівлі становить 1 млн 530 тис. гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 22 жовтня, а сам аукціон має відбутися 24 жовтня.

Згідно з оголошенням, планується закупити 22 захисних комбінезонів (жовті; розмір L), 60 захисних комбінезонів (жовті; розмір ХL), 50 захисних комбінезонів (жовті; розмір ХХL), 24 захисних комбінезонів (жовті; розмір ХХХL), 156 пар захисних рукавичок, 156 пар чоботів, 156 панорамних масок та 312 фільтрів до масок.

Товари планують закупити до 21 листопада 2022 року.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.