6 Гру, 16:23

245

Київська міська адміністрація збирає дані про бізнеси, які готові працювати в блекаут

У Київській міській адміністрації збирають інформацію про бізнеси, які забезпечені автономними джерелами живлення та готові працювати у випадку настання блекауту, адреси закладів оприлюднять для жителів міста.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

У столичній владі продовжують повідомляти киянам про роботу окремих комунальних закладів і установ з автономними джерелами живлення. А також там склали перелік адреси окремих магазинів, торгових мереж та ТРЦ, аптек та ветклінік, банків, які мають генератори.

«Цей перелік будемо постійно розширювати, оскільки до нас звертаються представники приватного бізнесу, чиї магазини, аптеки, заклади харчування,  побутового обслуговування та інші готові працювати, аби забезпечити потреби киян у разі надзвичайної ситуації», – зауважив Кличко.

Тому КМДА пропонує підприємцям заповнювати спеціальну форму. До неї бізнес може внести інформацію про свої заклади, що працюватимуть на автономних джерелах живлення. Ця інформація буде опрацьована та опублікована на офіційному сайті та сторінках столичної влади.

Фото: Київська міська рада

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.