25 Бер, 12:38

354

Київщину зачищають після чергового ворожого обстрілу (фото)

Сапери Державної служби з надзвичайної ситуації (ДСНС) України проводять розмінування території Київської області, на які потрапили снаряди під час обстрілів та бойових дій. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію ДСНС.

Зачищають від снарядів Київську область після ворожого обстрілу піротехнічні підрозділи Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України.

Рятувальники з метою безпеки не розголошують місця проведення розмінування, але показали, які боєприпаси, зокрема частини ракет, вилучають. Жителям також нагадали, що у разі виявлення небезпечної знахідки не чіпати її, а одразу повідомляти про це рятувальників за номером 101.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що в житлових районах Києва, що зазнали ворожих обстрілів, працюють вибухотехніки. Поліцейські виїжджають на кожне місце обстрілів, фіксують наслідки та забезпечують безпеку громадян.

Серед ворожих снарядів, що не розірвалися, в столиці знаходять частини боєприпасів від реактивних систем залпового вогню “Град” і “Смерч”, а також касетні боєприпаси від крилатих і балістичних ракет.