22 Чер, 21:41

378

Київщина готується до опалювального сезону

Попри воєнний стан, на Київщині триває підготовка до опалювального сезону. Про це повідомив заступник голови Київської ОВА Микола Бойко.

У кожній громаді Київщини утворені територіальні штаби для контролю проведення підготовки до осінньо-зимового періоду. Уже розроблено та затверджено графіки виконання робіт.

Цього року, крім гідравлічних випробувань труб, перевірки готовності котелень та стану об’єктів водопостачання та водовідведення, проведуть аналіз стану об’єктів комунальної інфраструктури, пошкоджених внаслідок російської військової агресії.

«Аби провести опалювальний сезон безперебійно, вже зараз маємо знайти вирішення всіх питань щодо функціонування об’єктів критичної інфраструктури. Раніше провели виїзну нараду в Гостомелі, Бучі та Бородянці. Цього тижня з робочим візитом відвідали Білу Церкву. Оглянули стан котелень, роботу систем водопостачання/водовідведення та інших об’єктів, що забезпечують теплом ці населені пункти. Також обговорили з відповідальними особами альтернативні варіанти постачання тепла та антикризові заходи для функціонування котелень», — повідомив Микола Бойко.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Фото: УНІАН.