5 Жов, 20:40

322

Кинувся з ножем та викрав гроші: у Фастові спіймали злочинця-рецидивіста

У Фастові до відділення фінансової компанії, яка спеціалізується на кредитах, вдерся чоловік, погрожував розправою та силою забрав 15 тисяч гривень. Про це повідомляє Поліція Київської області на своїй сторінці у Facebook.

Правоохоронці відпрацювали камери відеонагляду та встановили особу зловмисника. Ним виявися 31-річний місцевий мешканець.

«Рік тому ми вже затримували цього зухвальця за аналогічний напад на цю ж фінансову установу. Тоді за місяць ми розслідували кримінальне провадження і скерували до суду. Втім, наданим судом шансом у вигляді домашнього арешту, чоловік не скористався і висновки не зробив. А вже під час активних бойових дій суд не зміг продовжити запобіжний захід, що дало змогу підсудному скоїти черговий тяжкий злочин», — рпозповів очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Слідчі повідомили крадієві про підозру за фактом розбою [ч. 4 ст. 187 ККУ]. Суд вже обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Максимально йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Фото: Поліція Київської області

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.