23 Лют, 16:31

206

Ковдри й подушки для ірпінчан: адміністрація уклала меморандум із ТОВ «К.ТЕКС» та ГО «Асоціація 911»

Сьогодні, 23 лютого, черговий меморандум про співпрацю міський голова Ірпеня уклав із ТОВ «К.ТЕКС» та ГО «Асоціація 911». Про це повідомляє мер міста Олександр Маркушин.

«Спільно із ГО «Асоціація 911» «К.ТЕКС» запустили проєкт «Пакунок Переселенця» і почали забезпечувати людей, які були змушені покинути свої домівки, або які втратили житло, наборами теплих ковдр і подушок.

Мешканці Ірпінської громади вже отримали в рамках цього проєкту близько 200 таких комплектів. Зараз ми домовилися про розширення співпраці. Навесні плануємо відкрити в Ірпені нове «модульне містечко», де проживатиме понад 1000 осіб. ТОВ «К.ТЕКС» та ГО «Асоціація 911» допоможуть нам забезпечити їх ковдрами й подушками. Щиро дякую цим організаціям за допомогу!», – ідеться в повідомленні.

Компанія «К.ТЕКС» – ірпінський виробник нетканих матеріалів. Зокрема, виготовляє наповнювачі для подушок, ковдр, іграшок, теплого одягу. Під час бойових дій в Ірпені виробництво частково постраждало, але після деокупації міста його дуже швидко відновили. «К.ТЕКС» не лише забезпечило 150 мешканців громади роботою, але й почала допомагати тим, хто того потребує.

Фото: Олександр Маркушин.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.