5 Лис, 18:34

261

Корейська компанія «ECOVICE LOGISTICS UKRAINE» доставила на Київщину 20 тисяч матраців

Корейська логістична компанія ECOVICE LOGISTICS UKRAINE доставила на Київщину гуманітарний вантаж, в який входить 20 тисяч матраців компанії «Zinus». Про це повідомила заступниця голови Київської обласної ради Тетяна Семенова.

Отримані матраци будуть направлені до громад, де наразі мешкають внутрішньо переміщені особи, комунальним закладам.

«Завдяки поставленій досить великій партії, ми зможемо вирішити гостру потребу багатьох установ освітньої, медичної та соціальної сфери. Адже там, де побували ці нелюди, орки, скрізь треба все вичищати, вимивати, замінювати. Бо то суцільний жах, що вони залишили після себе. Це, до слова, стосується Немішаївського фахового коледжу НУБіП України, інших навчальних закладів, де є гуртожитки. Крім того, ми зможемо оновити матраци і в гуртожитках Університету у Переяславі, в Броварському спортивному коледжі та інших, де навчаються діти з окупованих територій та знайшли прихисток внутрішньо-переміщені особи», – написала вона.

Тетяна Семенова зазначила, що одна з партій матраців вже сформована для внутрішньо переміщених осіб Великодимерської, Зазимської та Калинівської громад Броварського району. Також 10 тисяч матраців для потреб області передано Київській обласній військовій адміністрації.

«Загалом, у рамках гуманітарної місії, областям України заплановано доправити 80 тисяч матраців. Ми надзвичайно вдячні Південній Кореї та всім причетним до цієї справи людям, що не залишать українців у їхній біді і максимально швидко допомагають», – додала заступниця голови.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.