28 Жов, 14:54

189

Кіберполіція Київщини за тиждень заблокувала більше 30 пропагандистських ресурсів росіян

Кіберполіція Київської області продовжує протидію російській дезінформації та пропаганді. Поліціянти разом з волонтерами створили проєкт «МРІЯ», що спрямований на протидію небезпечним російським ресурсам у мережі «Інтернет». Про це повідомляє пресслужба Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області.

«Зазначений бот опрацьовує фейкову інформацію та проросійські ресурси і в подальшому їх блокує. Лише за тиждень заблоковано: більше трьох десятків ресурсів росіян та ліквідовано декілька чатів для збору інформації», — йдеться в повідомленні.

Про те, як заблокувати ворожі ресурси, можна дізнатися за посиланнями:

  • https://t.me/stoprussiachannel — основний телеграм-канал, де здійснюється комунікація з підписниками, а також надаються завдання для блокування;
  • @stopdrugsbot — бот для збору нових посилань на ворожі ресурси, а також автоматизованої взаємодії з користувачами;
  • https://t.me/ukraine_avanger_bot — офіційний бот для збору інформації про ворожу техніку, колаборантів, мародерів та іншої оперативної інформації;

«Якщо ви бажаєте допомогти своїй країні та зробити внесок у перемогу нашої Батьківщини – приєднуйтесь до спільноти проєкту «МРІЯ», — закликають правоохоронці.

Фото: скриншот із сайту.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.