17 Чер, 12:27

435

Кагарлицький міський голова відвідав амбулаторії громади

Мер Кагарлика Олександр Панюта разом з директором КНП КМР «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Інною Карапірою відвідали сільські заклади первинної медицини. Про це доповідає Кагарлицька міська рада.

Робочі візити відбулися 16 червня та стартували в селі Переселення. Там делегація оглянула ремонт кімнати аптечного кіоску та оновлений асортимент ліків.

Далі очільник Кагарлика відвідав Миронівську амбулаторію. Там продовжуються ремонтні роботи, зокрема зараз приміщення фарбують. В Ставівській амбулаторії Олександр Панюта обговорив зі старостою села Стави Володимиром Михайленком потребу в зовнішньому благоустрої території біля амбулаторії і на деяких інших ділянках.

«Між іншим, в усіх трьох амбулаторіях — у Переселенні, Мирівці, Ставах — є вільні приміщення, де можна було б облаштувати житло для лікаря, і над цим перспективним питанням доречною була розмова вже сьогодні. У кожному із закладів первинної ланки медицини Олександр Панюта, Інна Карапіра, старости сіл і медперсонал обговорювали робочі питання, будували плани на майбутнє, а ще — чули вдячні слова пацієнтів за поліпшені умови, чуйне обслуговування», – пише Кагарлицька міська рада.

Олександр Панюта також привітав медиків амбулаторій Переселення, Мирівки, Ставів, а також працівників фельдшерського пункту села Ліщинка, з прийдешнім професійним святом та подякував за сумлінну працю.