10 Тра, 10:04

300

«Ірпіньводоканал» отримав від поляків спецавтомобіль

У рамках польської акції «Вода для України» комунальне підприємство «Ірпіньводоканал» отримало спецавтомобіль JELCZ. Про це повідомили в КП «Ірпіньводоканал».

«КП «Ірпіньводоканал» дякує комунальному підприємству міста Рибнік, міській раді та меру міста Рибнік пану Пьотру Кучера (Сілезьке воєводство), а також активістам та мешканцям міста Краків (Малопольське воєводство), які започаткували акцію «Вода для України» для допомоги українським громадам, що постраждали від воєнних дій. Дякуємо, що надали нам вкрай необхідний автомобіль JELCZ та долучились до допомоги нашому підприємству. Жодними словами неможливо передати, наскільки ми цінуємо Вашу підтримку», йдеться у дописі.

До 24 лютого комунальне підприємство здійснювало водовідведення та водопостачання у м. Ірпінь, м. Буча, м. Гостомель, м. Ворзель, сел. Михайлівка-Рубежівка та с. Діброва. Але під час окупації підприємство втратило більше 95% спецтехніки, обладнання та матеріалів. Також повністю знищена вся матеріальна та ремонтна база підприємства.

Раніше директор київського ТОВ «Завод «Енергія» подарував ірпінським комунальникам позашляховик.

Фото: КП «Ірпіньводоканал».