23 Гру, 17:25

286

Ірпінську парафію відвідали представники спільноти «ТЕЗЕ»

Парафію Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ відвідали представники спільноти «ТЕЗЕ». Про це повідомили у пресслужбі парафії.

Мета цього візиту, як зазначають гості, на власні очі побачити зруйновані міста, наслідки їхнього руйнування російськими окупантами, поспілкуватися з мешканцями, що пережили часи окупації і тортури від представників «руського миру», засвідчити свою підтримку, як духовну так і фізичну і, найголовніше, ще раз розповісти світові правду про цю жахливу війну в Україні!!!

Брат Алоїс та брат Бенуа розповіли, що вже незабаром, 28 грудня розпочнеться з’їзд молоді «Тезе» у Ростоку (Німеччина), який триватиме до 1 січня. Також вони запевнили, що ця поїздка стане нагодою для посиленої молитви за Україну.

«Ми прибули, щоб виявити вам наше братерство! Ми стараємося розділити з вами ваші болі і виявляємо подив, з якою силою український народ бореться проти ворога. Виявляємо повагу перед великою волею жити у свободі, справедливості і правді», – зауважили гості.

Після Божественної Літургії з нагоди Свята Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, під проводом настоятеля отця Мирослава Латинника та військово-медичного капелана УГКЦ отця Віталія Воєци, показали Храм, котрий зазнав ран війни, церковне бобмосховище, де перші тижні війни знаходили свій притулок парафіяни та мешканці міста разом з священниками Храму. Також оглянули територію Храму та Парафіяльний Центр, де також побачили вибоїни від снарядів.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.