7 Жов, 13:57

235

Ірпінська міськрада та ГО «Інноваційні соціальні рішення» підписали меморандум про співробітництво

Ірпінська міська рада та ГО «Інноваційні соціальні рішення» підписали меморандум про співробітництво для створення проєктів психологічної допомоги. Про це йдеться у Telegram-каналі міськради.

Зазначається, що у межах проєкту Фонду Народонаселення ООН в Україні UNFPA Ukraine та за ініціативи Громадської організації «Інноваційні соціальні рішення» в Ірпені уже третій місяць працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги для постраждалих від домашнього насильства та внутрішньопереміщених осіб.

Тепер таких проєктів психологічної допомоги реалізовуватимуть ще більше.

«Нині ми підписали меморандум про співпрацю з Організацією, адже жіноче об’єднання планує на постійній основі реалізовувати в Ірпінській громаді ряд успішних проєктів психологічної та освітньої допомоги мешканцям (як чоловікам, так і жінкам), які втратили роботу, страждають чи мали досвід гендерно-обумовленого чи будь-якого іншого насильства, потребують гуманітарної підтримки», розповідає депутатка Ірпінської міської ради Оксана Нечитайло.

Всі ті, кому потрібна допомога, можуть зателефонувати на гарячу лінію мобільної бригади, що працює в Ірпінській громаді: (050) 527 56 53.

Фото: Ірпінська міськрада

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.