25 Гру, 13:20

489

Ірпінська громада отримала 4 вантажівки будматеріалів від Агентства ООН у справах біженців та партнерської організації УВКБ ООН «Рокада»

Ірпінська громада отримала 4 вантажівки будматеріалів від Агентства ООН у справах біженців та партнерської організації УВКБ ООН «Рокада». Про це повідомляє Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Металочерепиця, цегла, дерев’яні бруси, двері, вікна, утеплювач, різноманітні труби, фанера, ізоляційна плівка, керамічна плитка, лінолеум, штукатурка, ванни, умивальники, душові кабіни – загалом чотири великі вантажівки будівельних матеріалів отримала Ірпінська громада від Агентства ООН у справах біженців та партнерської організації УВКБ ООН «Рокада», – розповів мер.

Він зауважив, що всі ці будматеріали підуть на ремонт житла 83 родин мешканців громади, чиї квартири і будинки постраждали під час бойових дій навесні цього року.

«До речі, наша співпраця із Агентством ООН у справах біженців триває і мешканці нашої громади можуть ще стати учасником їхньої програми. Для цього потрібно самостійно заповнити заявку на сайті міської ради або звернутися в ЦНАП та заповнити форму таблиці із переліком матеріалів. Для подачі заявки жодних документів не потрібно, адже представники програми контактують із заявниками напряму, особисто виїжджають та перевіряють вказаний об’єм робіт, які потрібно виконати. Попередньо заявнику треба знати лише необхідну кількість матеріалів для відбудови житла», – підсумував очільник міста.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.