11 Січ, 22:02

287

Інтерактивні дошки, проєктори, ноутбуки, принтери, цифрові лабораторії: заклади освіти Макарівської громади отримали обладнання

Заклади освіти Макарівської громади отримали нове сучасне обладнання, до якого увійшли інтерактивні дошки, проєктори, ноутбуки, принтери, цифрові лабораторії для навчальних кабінетів. Про це повідомив голова Макарівської селищної ради Вадим Токар.

«Завдяки отриманому новітньому обладнанню буде оснащений сучасний кабінет біології в Кодрянському ліцеї, фізики – в Мотижинському ліцеї, математики та хімії – в Опорному закладі освіти «Макарівський ліцей №2»», – написав він.

Для організації дистанційного навчання комплекти мультимедійного обладнання за напрямом «Сучасний заклад дошкільної освіти» отримав Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Веселка», за напрямом «Ефективна мережа» – Андріївська, Ніжиловицька гімназії та Липівський ліцей.

«Використання даних технічних засобів дозволить зробити навчання максимально цікавим та пізнавальним для дітей. Діти не тільки дізнаватимуться про нове, але й вчитимуться користуватись новітніми технологіями та застосовуватимуть набуті знання на практиці», – додав Токар.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.