21 Жов, 20:31

310

IKEA надасть безплатні меблі для облаштування модульних будинків у Бучанському районі

Компанія IKEA підтримала проєкт RE:Ukraine Housing від українського архітектора Слави Балбєка та вирішила безплатно облаштувати меблями та домашнім декором житлові секції пілоту в Бучанському районі. Про це пише пресслужба RE:Ukraine.

В лютому у компанії відзначили свій перший рік роботи в Україні, проте вже на початку весни була змушена вирішувати зовсім інші задачі.

«У відповідь на гуманітарну кризу, викликану російським вторгненням, IKEA пожертвувала €20 млн Управлінню Верховного комісара ООН у справах біженців та спроєктувала центри підтримки Blue Dot у країнах Східної Європи. Розташовані поруч з українськими кордонами, центри пропонують українським дітям та їхнім родинам консультації психологів і юристів, харчування та прихисток у затишних, домашніх інтер’єрах», — йдеться в повідомленні.

Головна мета RE:Ukraine Housing — після подій останніх місяців запропонувати біженцям затишне житло. Тимчасове, проте не менш комфортне за постійне. З дизайном, який відчувається як щось нове, і водночас – знайоме і звичне.

«Житлові секції нашого пілоту в Бучанському районі безкоштовно облаштує меблями та домашнім декором IKEA. А я дякую вам за допомогу в реалізації цього задуму. Згідно з проєктом, ми пропрацювали різні життєві сценарії з індивідуальним підходом до деталей та дрібниць», — зазначив Слава.

Фото: IKEA.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.