27 Кві, 19:33

532

І все буде добре: Святослав Вакарчук зібрав 8 млн гривень на благодійність

У Великдень 24 квітня в етері українських телеканалів транслювався благодійний концерт під назвою «І все буде добре» гурту «Океан Ельзи». Виступ зірки відбувся на станції метро «Золоті ворота».

Станом на 26 квітня завдяки концерту було зібрано 8 257 620 грн. Про це повідомили на офіційній сторінці гурту в Instagram.


Кошти потрапили на рахунок благодійного фонду «Твоя опора», звідки їх передадуть на допомогу дітям. Зокрема на закупівлю медикаментів і обладнання у дитячі лікарні, на різноманітні потреби дитячих будинків та шкіл-інтернатів, а також на підтримку дітей-переселенців.

Найбільший грошовий переказ сумою 500 тис грн зробила компанія Київстар, яка є співорганізатором концерту.

Долучитися до збору коштів можуть всі охочі за посиланням. Перегляд концерту доступний на YouTube-каналі 1+1 .

На концерті Святослав Вакарчук заспівав пісню «Еверест» разом з учасником «Голосу країни» військовослужбовцем Олександром Свириденко. До активної участі долучився також 3-річний хлопчик Лео, який став відомим в мережі інтернет завдяки виконанню пісні «Ой, у лузі червона калина».

Гурт «Океан Ельзи» також заспівав свою нову пісню. Як ми раніше повідомляли, вона називається «Місто Марії» та присвячена захисникам Маріуполя.