13 Тра, 20:37

638

Хот-доги, сендвічі, кава, десерти: в потягах «Інтерсіті» відновили бортовий фудсервіс

У швидкісних поїздах «Інтерсіті» та «Інтерсіті+» відсьогодні, 13 травня, відновили продаж їжі. На борту будуть доступні: хотдоги, сендвічі, кава, десерти та снеки. Про це повідомляє «Укрзалізниця».

Як зазначається, «Укрзалізниця» разом з фудпартнером WOG Cafe та благодійним фондом «Твоя Опора» реалізує соціальну ініціативу, яка передбачає вилучення двох гривень з вартості кожного гарячого напою та спрямування коштів на лікування дітей, які постраждали внаслідок агресії росії проти України.

«Фонд розподілить отримані кошти на допомогу дітям у 67 лікарнях у 20 областях України, а також підопічним дитячих будинків у містах, що потерпають від російської агресії», — йдеться у повідомленні.

На початку повномаштабної війни «Укрзалізниця» відмовилась від бортового фудсервісу та зосередилась на евакуації людей. У лютому-березні поїзди Інтерсіті+ транспортували до безпеки пасажирів із Харкова, Києва, Вінниці та Дніпра, рекордно вміщуючи понад 300% від номінальної пасажиромісткості вагонів. Усього з 24 лютого залізницею евакуйовано понад 3,8 млн людей, з яких орієнтовно 1 млн — діти.

Нещодавно «Укрзалізниця» відновила залізничне сполучення з Бучею, Ворзелем і Бородянкою.

Фото: pixabay.