20 Кві, 09:52

553

Гурт Simple Plan випустив емоційні пісню та кліп на підтримку України

Канадський музичний гурт Simple Plan записав пісню “Розбуди Мене (Коли Це Жахіття Скінчиться)” (“Wake Me Up (When This Nightmare’s Over)”) для підтримки українців та збору коштів.

Про це гурт написав на своїй сторінці у Twitter.

“Коли ми побачили перші кадри з війни в Україні, то відчули, що серце розбиті та безсилі. Вплив на маленьких дітей і сім’ї був особливо руйнівним і викликав у нас бажання чимось допомогти”, – розповіли музиканти.

За їхніми словами, ідея зробити такий відеокліп виникла після розмови з українським режисером Єнсеном Ноеном. Виконавці відчули, наскільки важливі та особисті для нього події в Україні, і звідти виникла концепція відео.

“Було дуже особливим побачити, як вся ця талановита українська команда об’єдналася для цієї справи та створила таке зворушливе, емоційне музичне відео. Ми віримо в силу музики і сподіваємося, що це відео може мати позитивний вплив і зібрати якомога більше грошей для народу України”, – додали учасники гурту.

Simple Plan — канадський музичний рок-гурт, що грає у стилі поп-панк, поп-рок, альтернативний рок. Заснований у 1999 році у Монреалі. У 2010 році гурт переїхав до Лос-Анжелесу, США.

Фото: Simple Plan, Instagram