16 Сер, 14:45

357

Гостомельська адміністрація запрошує жителів отримати допомогу

У Гостомелі запрошують мешканців звернутися за отриманням цільової одноразової матеріальної допомоги для оплати робіт з виконання Звітів щодо обстежень приватних руйнувань кваліфікаційними спеціалістами. Про це повідомляє Гостомельська військова адміністрація.

«Для отримання такої матеріальної допомоги, кожному замовнику слід укласти договір із кваліфікаційними спеціалістами (згідно з постановою КМУ №257 від 12 квітня 2017). Кваліфікаційний спеціаліст після обстеження повинен надати акт виконаних робіт. Замовник (громадянин) має прийти у ЦНАП і подати комплект документів: повідомлення про початок робіт з проведення техобстеження; заяву на отримання матеріальної допомоги; копію договору з кваліфікаційним спеціалістом; копію акту виконаних робіт з проведення технічного обстеження; копію звіту з обстеження (першу сторінку); ксерокопію внутрішнього паспорта або ID-карти; копію індивідуального податкового номера; копію витягу на право власності на об’єкт нерухомого майна; виписку з банку про відкритий рахунок та його реквізити», – конкретизується в повідомленні.

Звіти з обстежень мають бути складені згідно з «Методикою обстеження будівель та споруд, пошкоджених внаслідок надзвичайних ситуацій, бойових дій та терористичних актів», затвердженою наказом Міністерства розвитку громад і територій України №65 від 28.04.2022 р. Допомога виплачується одноразово на 1 об’єкт нерухомості. З усіма питаннями можна звертатися за телефонами гарячої лінії:  0-800-33-28-68, 093-143-91-13.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.